Salt la conținutul principal

Setări cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a asigura funcționalitățile de bază ale website-ului și pentru a vă îmbunătăți experiența online. Puteți configura și accepta utilizarea cookie-urilor și vă puteți modifica în orice moment opțiunile de aprobare.

Esențiale

Preferințe

Analize și statistici

Marketing

Clubul tău lipsește din lista noastră? - Intră în contact!
Afișați textul original Înștiințare: Conținutul poate fi tradus automat și nu este 100% exact.

registrul

Cum mă pot înregistra?

Cum îmi pot șterge contul?

Vă puteți șterge contul oricând. Acest lucru are următoarele efecte: Șter

gerea permanentă a datelor dvs. personale (adresa de e-mail, parola, numele și pseudonimul și toate linkurile către profilul dvs. salvate de sistem)

.

Anonimizați-vă postările publice pe platformă. Contribuțiile sunt alocate unui cont anonim. Contribuțiile (contribuții, comentarii, voturi etc.) sunt încă vizibile în ceea ce privește transparența și înțelegerea deciziilor

.

Această acțiune nu poate fi inversată. Dacă vă ștergeți contul, nu vă veți mai putea conecta cu acesta. Va trebui să vă reînregistrați pentru a contribui din nou și puteți reutiliza adresa de e-mail pe care tocmai ați șter

s-o.

Procedură:

  1. Conectați-vă la platformă.
  2. Selectați elementul de meniu „Setări profil” sub numele dvs. în colțul din dreapta sus.
  3. În meniu, selectați elementul de meniu „Ștergeți contul”.
  4. Sunteți binevenit să ne oferiți un motiv pentru care doriți să vă ștergeți contul.
  • Selectați „Numele platformei” Ștergeți contul și confirmați ștergerea cu „Da, aș dori să-mi șterg contul”
  • Confirmare

    Vă rugăm să vă autentificați

    Parola este prea scurtă.